China Factory sofa fashion selaras nyetel 1 2 3 ngarep view pabrik funiture lan manufaktur | Chuan Yang

Pabrik selaras fashion sofa set 1 2 3 ngarep kamar urip funiture

Short Description:

Overview Quick Details Type: Living Room Furniture, Set Specific Use: Living Room Sofa General Use: Home Furniture Material: Synthetic Leather Style: Sectional Sofa Regional Style: American Style Inflatable: No ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Detail produk

    Tags Product

    Ringkesan
    Details cepet
    Koleksi:
    Living Room Furniture, Setel
    Gunakake tartamtu:
    Living Room Sofa
    Gunakake Umum:
    Home Furniture
    Material:
    Kulit Sintetis
    Gaya:
    Bagean Sofa
    Gaya Regional:
    Gaya Amérika
    Inflatable:
    Ora
    katon:
    modern
    Panggonan Asal:
    Zhejiang, China (Mainland)
    Jeneng merek:
    Chuanyang
    Panggil Model:
    816-86
    jeneng produk:
    recliner Sofa
    warna:
    Request Customer kang
    Dianggo:
    Livingroom Furniture
    Cover Material:
    Kulit Sintetis
    MOQ:
    1x40HQ
    fungsi:
    Home Furniture Sofa Set
    Size:
    Standard ukuran
    jeneng:
    Modern Living Room Sofa Furniture
    packing:
    Standard Packing
    certificate:
    ISO9001

    Kemampuan sumber
    3000 Set / Sets per Month
    Packaging & Delivery
    Details Packaging
    packing umum
    Port
    SHANGHAI UTAWA Ningbo

    Gambar Conto:
    paket-img
    Lead Wektu :
    Jumlahe (Sets) 1 - 500 > 500
    Est. Wektu (dina) 30 Kanggo dipunrembag
    Description Product
    Chuany Furnitur-Kita prinsip lan misi iku 'Quality, Value, Service'
    item
    816-86
    fungsi
    Living Room recliner Sofa Set
    Gaya
    American gaya / European
    Cover
    Kulit Sintetis
    Koleksi
    1R + 2RR + 3RR
    MOQ
    40HQ
    warna
    Warna Customized
    packing
    Carton
    delivery Wektu
    30-45 dina sawise deposite ditampa
    Images rinci









    Company kita

    Proses Product

    Packing & Delivery

    Team & Exhibition


    sertifikasi


    FAQ

    1.1.Are sampeyan dagang perusahaan utawa pabrik?
    We are manufaktur. We kudu showroom lan pabrik kita dhewe, panutup luwih saka 80000 meter. Sampeyan dipun tampi kanggo ngunjungi kita .Lan 30 taun 
    2. Carane akeh ing MOQ ing pabrik Panjenengan?
    Min jumlahe: 1 × 40'HQ minimal order, yen kurang, nganti surcharge. 
    3. Apa tembung saka pembayaran?
    Term pembayaran biasane simpenan 30% sadurunge produksi lan 70% imbangan sadurunge pangiriman. 
    4.Can i supaya conto? Apa wong-wong gratis?
    Ya, aku pesenan sampel kanggo Fees pelanggan tartamtu .Sample are needed lan kita bakal nyuda ragad sampel saka dhaftar akeh mengko 
    5.What iku mimpin?

    Iku gumantung kanggo cilik supaya karo kain in stock, kita bisa delivery in 7-15days .Kanggo supaya wadhah, mimpin kita biasane 30-45days sawise simpenan.
    6.What layanan sawise-sale Panjenengan?
    kita kurban njamin 100% ing kita product.If ana masalah kualitas ing sisih kita, kita bakal ijol. 


  • Previous:
  • Next: