Brand kita

Service kita

Proses Produksi

Service ChuanYang kang

Service ChuanYang kang

Concept Brand

Novozymes-nilai-hd-1

Angka inti Enterprise: Jujur lan dipercoyo, darmabakti, apa apik kanggo masyarakat!

Misi Enterprise: efficiency Management, inovasi R & D, kualitas kaunggulan.

Sesanti Corporate: Kanggo nyedhiyani bahan liyane sehat lan nyaman lan produk kanggo ngarep alus.

Filsafat Corporate: Gusti Allah maringi ganjaran sing bisa hard lan entuk manfaat saka dachuan; On apik yen banyu, engpude Yang

Videos Company