ChuanYang Мебел би сакале да биде вашиот целосен ресурси услуги за квалитет стационарни тапациран мебел! Ние нудиме различни комбинации и цена поени за да одговараат на вашите потреби. Нашите извршен група е посветена на обезбедување на најдобра вредност во бизнисот.

-Со повеќе од 30 години искуство во комбинација тапацир индустријата за мебел.

-Со над 70.000 квадратни метри на производствени капацитети се наоѓа во Haining Кина ...

Прочитај повеќе
Види се