нашите Бренд

нашите услуги

процесот на производство

Користење ChuanYang е

Користење ChuanYang е

бренд концепт

Novozymes-вредности-HD-1

Основни вредности претпријатието: искрен и сигурен, посветен, се прави добро за општеството!

Претпријатие мисија: управување со ефикасноста, R & D иновации, совршеност квалитет.

Корпоративна визија: Да се обезбеди повеќе здрава и удобно материјали и производи за мека дома.

Корпоративна филозофија: Бог ги наградува оние кои работат напорно и да имаат корист од dachuan; На добро ако водата, engpude Јанг

компанијата Видео