Chuanyang Furniture do të donte të jetë i plotë burim tuaj të shërbimit për të cilësisë mobilje stacionare tapiceri! Ne ofrojmë një shumëllojshmëri të kombinime dhe pikat e çmimeve që i përshtaten nevojave tuaja. Grupi ynë ekzekutiv është e angazhuar për të siguruar vlerën më të mirë në biznes.

-Me mbi 30 vjet përvojë të kombinuar në industrinë e mobiljeve tapiceri.

-Me mbi 70.000 metra katror të objekteve të prodhimit të vendosura në Haining Kinë ...

Lexo më shumë
Shiko te gjitha