Markë ynë

Shërbimi ynë

Procesi i prodhimit

Shërbimi Chuanyang-së

Shërbimi Chuanyang-së

markë Concept

Novozymes-vlerat-HD-1

Vlerat thelbësore Enterprise: sinqertë dhe i besueshëm, të përkushtuar, të bëjë mirë për shoqërinë!

Misioni Enterprise: efikasiteti Management, R & D risi, excellence cilësisë.

Vizioni Corporate: Për të siguruar materiale më të shëndetshme dhe të rehatshme dhe të produkteve për shtëpi butë.

Filozofia Corporate: Perëndia i shpërblen ata që punojnë shumë dhe të përfitojnë nga Dachuan; On Nëse uji të mirë, engpude Yang

Kompania Videos