ChuanYang Urug hoyong janten sumberdaya layanan pinuh anjeun kualitas jati upholstery cicing! Urang nawarkeun rupa-rupa kombinasi jeung titik harga pikeun nyocogkeun ka kabutuhan Anjeun. grup eksekutif kami geus komitmen pikeun nyadiakeun nilai pangalusna dina bisnis.

-With leuwih 30 taun pangalaman digabungkeun dina industri upholstery jati.

-With leuwih 70,000 méter pasagi fasilitas manufaktur ayana di Haining Cina ...

maca deui
nempo sadaya