Brand kami

Service kami

Prosés produksi

Service ChuanYang urang

Service ChuanYang urang

Konsep brand

Novozymes-nilai-HD-1

Nilai core perusahaan: Jujur jeung dipercaya, dedicated, ngalakukeun alus keur masyarakat!

Misi perusahaan: efisiensi Manajemén, inovasi R & D, kualitas kaunggulan.

Visi perusahaan: Pikeun nyadiakeun bahan leuwih sehat sarta nyaman jeung produk keur ngarep lemes.

Filsafat perusahaan: Allah ganjaran jalma anu kerja keras tur manfaat tina dachuan; Dina alus lamun cai, engpude Yang

Pidio parusahaan